Ons dorpsverbindersteam bestaat uit mensen uit de diverse kernen van de gemeente Gulpen-Wittem. Doelstelling is inwoners en organisaties bij elkaar brengen. Het vormt een slijpsteen voor ambtenaren en raad om te leren en verbeteren. Het online platform HalloHeuvelland is inmiddels een plek waar alle ‘bronnen’ van de community en bewonersinitiatieven zichtbaar worden en die het lokale bestuur kan benutten om samen met haar inwoners beleid te maken en te valideren. Want alleen mét elkaar zijn de maatschappelijke vraagstukken oplosbaar. Kijk zelf ook eens op www.halloheuvelland.nl

Mijn bijdrage is bij de opstart in 2020 vooral zichtbaar geworden in huisstijl en campagnematerialen. Nu ondersteun ik het initiatief pr-matig en maak dorpsgenoten wegwijs op de site.

Een maatschappelijke bijdrage

Berichtnavigatie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.