“‘Laat jouw verhaal schitteren’ is zoveel meer dan de bedrijfsslogan van Ingrid Theunissen Grafische Vormgeving. De vier woorden zeggen ook alles over Ingrid zelf. ‘Laat’ is haar enthousiaste aansporing richting de opdrachtgever om samen meteen aan de slag te gaan. ‘Jouw’ geeft perfect weer dat Ingrid ook na vele jaren ervaring en professionaliteit blijft beseffen dat zij als vormgeefster al haar creativiteit mag inzetten voor een prachtig eindproduct. Maar tegelijk dat ze nooit mag vergeten dat het aan de streep optimaal moet passen bij wat die opdrachtgever graag uitstraalt. Haar grootste talent is om het ‘verhaal’ van de ander altijd verrassend, warm en met een positieve uitstraling te visualiseren. En daardoor ‘schitteren’ bij Ingrid uiteindelijk de opdrachtgever én vormgeefster samen. Ingrid, het wat een feest om dat proces samen met jou voor Hallo Heuvelland en de Bewonersnetwerken van Gulpen-Wittem te doorlopen. Dank je wel!”

Tjeu Seeverens, dorpsverbinder Hallo Heuvelland

Een schitterende referentie

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *