“Voor het Bewonersnetwerk Wijlre waren wij op zoek naar een ontwerper voor een nieuw logo. Zo kwamen wij bij Ingrid Theunissen. Na een kennismakingsgesprek om onze wensen te inventariseren kwam zij met een eerste concept. Uiteindelijk is in nauwe samenwerking en in goed onderling overleg een verrassend en verfrissend logo ontstaan, dat weergeeft wat wij als Bewonersnetwerk graag willen uitstralen.
Ingrid kan goed luisteren, is behalve professioneel ook creatief, proactief en zij staat open voor de wensen van haar klanten. Kortom: een prettige en professionele samenwerkingspartner.”

Hilda Keulders, secretaris bewonersnetwerk

Het logo is een kring van tekstballonnen in zes verschillende frisse kleuren. Dit is gecombineerd met de naam in het ronde en vriendelijke lettertype Calibri. Door de toepassing van deze kleuren en typografie oogt het vriendelijk, open en eigentijds. Het duidt op een bewonersnetwerk dat open staat voor verschillende mensen, meningen en invalshoeken. Een netwerk dat verbinding en samenhang uitdraagt, onderling en met alle inwoners van Wijlre. De verschillende kleuren/tekstballonnen staan ook voor de verschillende projectgroepen die inmiddels zijn ontstaan. Ze krijgen afgeleid van dit logo ieder een eigen identiteit binnen het bewonersnetwerk. Ze blijven op deze manier wel zichtbaar deel uitmaken van het overkoepelende bewonersnetwerk Wijlre.