“Ingrid is vriendelijk, gepassioneerd en bevlogen. Ze luistert, denkt met je mee en creëert helderheid door de vragen die ze stelt. Hierdoor heeft ze op een fantastische manier in beeld weten te brengen wat ik haar in woorden heb verteld en waar ik al een tijdje naar op zoek was. Een logo en een huisstijl die mij de mogelijkheid geven om de verschillende facetten binnen mijn bedrijf op een bij mij passende manier te kunnen uiten. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar en ontzettend blij met het resultaat.”

Daphne Breedveld

Alles is energie is het centrale uitgangspunt voor Daphne’s werk. Haar logo is gebaseerd op de levensboom, die verschillende betekenissen in zich meedraagt. Ik stip er hier enkele aan:
Universele verbondenheid: de levensboom vertegenwoordigt de onderlinge verbondenheid van alles in het universum. Het symboliseert saamhorigheid en herinnert je eraan dat je nooit alleen bent, maar dat je verbonden bent met de wereld.
Spiritualiteit: De boom is verbonden zowel met de aarde als met het universum, net zoals de mens. Wortels, stam, takken - Lichaam, geest en ziel. Een mooie balans tussen lichaam en geest zorgt ervoor dat je een stevige en warme band hebt met de aarde, maar tegelijk je verbinding met het hele universum accepteert en omarmt.
Groei en kracht: een boom is een universeel symbool van kracht en groei. Ze spreiden hun wortels diep in de aarde en stabiliseren zich. Bomen kunnen de zwaarste stormen doorstaan ​​en daarom zijn ze zo'n prominent symbool voor kracht. De boom groeit naar boven en naar buiten, wat aangeeft hoe een persoon sterker wordt en zijn kennis en ervaringen gedurende zijn hele leven vergroot.