Musical Unlimited is een musical groep voor jongeren met lichamelijke beperkingen en/of verstandelijke beperking. Iedere les zijn ze bezig met zang, dans en spel en geven vorm aan scènes uit een bekende musical. Met een echt script van bijvoorbeeld de Lion King of Aladdin wordt gewerkt aan het uiteindelijke doel: een echte voorstelling voor publiek in het theater, compleet met prachtige kostuums.

Hoofddoel van het project i2CoRT is om in de Euregio behandelaren, onderzoekers, universiteiten, hoge scholen, producenten en cliënten met elkaar in contact te brengen om samen onder andere nieuwe technologieën te ontwikkelen voor nieuwe behandelvormen binnen de revalidatiegeneeskunde. De diversiteit en hoeveelheid samenwerkingsverbanden hebben o.a. dit kleurrijke deel van een honingraat doen ontstaan.

De ster staat voor hoop, wijsheid en inzicht in grotere samenhangen. De schitterende sterren worden gebruikt om op koers te blijven, je de weg te wijzen. Ik wil met mijn werk zorgen voor die schittering. Schittering aanbrengen in datgene waar jij goed in bent en dat wat jij wilt uitdragen. Schittering aanbrengen door jouw visie en missie te vertalen in een stijl die bij jouw past. Een stijl en uiting die bij je doelgroep helder en herkenbaar is. Mijn missie is dan ook om jou te laten schitteren.